2013 m. birželio 22 d., šeštadienis

Savaitgalis po nedrąsia saule

Maršrutas/Route: Kaunas - Palanga

Manau daugelis pasakytų, kad standartiniame automobilyje telpa penki žmonės. Tikriausiai vienas kelionės savitumų ir buvo tas, kad važiavome šešiese. Ties pusiaukele mašina geso ir užgeso ilgam. Laimė, degalinėje! Taip teko stovėt daugiau nei valandą, na, o kadangi vasara dar nebuvo labai įsibėgėjus, lijo vasariškas lietus.  Damn it, bitch...
So, po beveik 5 valandų kelionės (sick), pasiekti finišo tiesiąją buvo išties nuostabu, nors oras nebuvo puikiausias, kokį LosPalangeles galėjo pasiūlyti.  


Antra diena buvo kur kas geresnė. Visu pirma todėl, kad buvo be galo gražus oras. Visu antra, ruošėmės važiuot į Klaipėdą! Visada miela ten lankytis. Nuo naujosios perkėlos nusikėlėm iki Smiltynės. Pėdinom iki delfinariumo, tada ieškojom maisto, kurio ten NEBUVO. Karkvabaliai - ne, negirdėjau.  Nuėjom prie jūros, o ten buvom gal visą likusią dieną? Nežinau, bet laikas prabėgo labai greitai. Tada teko vėl eiti nuo delfinariumo iki kelto. O tada...į Klaipėdos senamiestį! Visai galimas daiktas, kad Kauną pažįstu ne ką geriau nei Klaipėdą... Seriously, taip jau būna. Galiausiai grįžom namo į Palangą.
Naujoji perkėla Klaipėda - Smiltynė


Smiltynė and little me
My fellas! Šiaudų batai, šakaliniai padai!

 


Trečia diena prasidėjo taip pat kaip ir praeitoji. Paskutinės valandos iki išvažiavimo - o sėdėt namie nesinori.   Drauge pėdinom iki jūros, ilgai žiūrėjom kaip  vaikinas šokinėja ant batuto, kad prikviestų daugiau vaikų :D O tada atsisveikinom ir namučio! 

Kitą rytą, važiavom į Vilniaus oro uostą išlydėt mano fellas! Patinka man visai 5 ryte važiuot kažkur, drąsu sakyčiau! Savaitgalį užskaitau, pirmą kartą šią vasarą pamačiau jūrą, pabuvau su artimais žmonėm. Kelios lengvos dienos buvo savotiškai įdomios. Tiek šįkart, ačiū kas skaitėt!  
Vilnius





2 komentarai: