2014 m. liepos 15 d., antradienis

Los Klaipėdėlės

Maršrutas/Route: Kaunas - Klaipėda

O kaipgi vasara be saulės, karščio ir jūros? Šį kartą turbūt turėsiu nuvilti, nes nepamatysite nei gražių kalnų, nei įspūdingų, kvapą gožiančių, šiaurės kvapu dvelkiančių gamtos stebuklų. Tačiau drįsiu pasakyti, kad Lietuvoje taip pat užtenka jaukių ir gražių kampelių. Sweet home! Judam Klaipėdos link. Net negalėčiau išvardinti kiek dalykų nuveikiau per tris savaites, praleistas prie jūros. Tikriausiai pagrindinis ir pats

svarbiausias, galintis banaliai pasirodyti dalykas - tai, kad nuėjom į pagal dabar jau be galo mylimo rašytojo John Green knygą pastatytą visiems gerai žinomą filmą "The Fault in Our Stars", TFiOS arba "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos". Susikibę rankomis šalia sėdėjo pats Klaipėdos meras su žmona, kuri ištisą filmą kūkčiojo ir negalėjo nustoti žliumbti. Kadangi filmas buvo be galo geras ir jaudinantis, perskaitėm knygą, o vėliau sugalvojom parašyti John Green laišką. Peržiūrėjom nesuskaičiuojamą kiekį serialų ir filmų, palydėjom daug saulėlydžių, iškentėm +40 laipsnių karštį, mėgavomės jūra, smėliu, saule ir visais kitais mažais dalykais.
Tikriausiai verta paminėti, kad šimtą kartų važiavom silkių autobusu su velniškai linksmais klaipėdiečiais ir dar linksmesniais autobusų vairuotojais! Dar kartą aplankėm Klaipėdos Mini Zoo, kuris jau ir nebėra toks mini, kaip buvo ankščiau, susipažinom su vėžliu, kuriam nepatiko vanduo, lama, kuri buvo apsvaigusi nuo lankytojų skanumynų ir su stirna, kuri labai mielai papozavo prieš objektyvą. 

Vakare užsukom į "Sky terrace 21 by BarBara". Galima sakyti menko dangoraižio liftu pakilom į 21 aukštą, kur yra įsikūręs naktinis klubas/baras/kavinė po atviru dangumi. Garsi muzika, saulėlydis, vaizdas į jūrą ir Klaipėdą - seilė tįsta how romantic. Juokauju, bet buvo nerealiai smagu! 

  "Kol kas bandau įkvėpti pilnus plaučius paskutinių vasaros dienų oro ir pasisavinti kiek įmanoma daugiau šilumos trupinių. O jums linkiu šį paskutinį vasaros savaitgalį praleisti su trenksmu. Padarykit kiek įmanoma daugiau, ko taip ir nespėjot padaryti. Šėlkit, džiaukitės ir mojuodami sekmadienį vakare besileidžiančiai saulei, išlikit pozityvūs. Prisiminkit visas neužmirštamas akimirkas, o tie, kurie mėgsta žiemą - plokit rankom, na o mano šilumos vaikai - tyliai laukim naujų saulės spindulių..."










Sky Terrace 21 by BarBara


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą