2013 m. liepos 31 d., trečiadienis

Pas trolius: Septinta diena

Maršrutas/Route: Nordkapp - Storslett



Po trumpos nakties, nusiprausę ir išgėrę kavos su mielais vietiniais turistautojais, skubiai išjudėjome tolyn, atsisveikindami su nuostabiuoju Nordkapp. Nerimauti vertė skleidžiami automobilio pašaliniai garsai, atsiradę dar prieš išvažiuojant iš namų, tačiau nesukėlę tokių didelių rūpesčių. Galiausiai pasiekę Altą, nusprendėme mašinytę parodyti gydytojui. Parymojom, kol vietiniai automobilių ekspertai nustatė tariamą gedimą, subalansavo ir suleido ratus vietomis.  

Oksfjord camping

Tada pajudėjome tolyn, bet buvome klaikiai pavargę, todėl nieko nepešę, nelaukdami, pradėjome dairytis kur galėtume padėti galvą.
Apsistojom Oksfjord kempinge - vieta žiauriai graži, pažiūrėk į vieną pusę - fiordas, kitą - ten jau kalnas  , o viršūnėje dar ir sniego gali pamatyti. Mūsų vakaras - "Pjūklas 3", užkandžiai ir pagaliau, miegas. Nors diena ir baisiai neturininga, nenusivildami laukiame kitos, tikimės, įdomesnės. Dalinuosi gražiausiais kadrais.

Nuvažiuota: 400 km


Vėjo nupūstas
We hereby testify that Inga Valiaugaitė has walked the northermost tour track and visited the 2000 - years monument at Knivskjelodden - the northernmost point of Europe.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą